ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ  – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Απόφοιτος  της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου το 1986 και ειδικευμένος από το 1994, με  εξειδίκευση  στην υπερηχογραφία (Γυναικολογική  -Μαιευτική  -Μαστών)  ,στη  Λαπαροσκοπική Χειρουργική,  στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και στη Μαστολογία.

ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Είμαι μέλος των ιατρικών εταιριών

α)FMF (Fetal medicine foundation)

β) Ελληνική εταιρεία υπερήχων στη μαιευτική και γυναικολογία

γ)Ian Donald school

δ) Ελληνική εταιρεία κολποσκόπησης και παθολογίας τραχήλου

Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλά εθνικά και διεθνή συνέδρια ανανεώνοντας συνεχώς τις γνώσεις μου παρακολουθώντας την εξέλιξη της μαιευτικής και γυναικολογίας σε όλες τις βαθμίδες της.

Έχω δώσει αρκετές ομιλίες και διαλέξεις καθώς και συνεντεύξεις σε εφημερίδες περιοδικά και ΜΜΕ με διάφορα θέματα της ειδικότητάς μου και του μαστού.

Είμαι φίλος του Άλματος Ζωής (του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού).

Για αρκετά χρόνια ήμουν συνεργάτης  του  Μαιευτηρίου  και υπεύθυνος του γυναικολογικού τμήματος του Ιατρικού  Αθηνών  στην κλινική  Ψυχικού έως το 2005.

Σήμερα συνεργάζομαι με το μαιευτήριο ΓΑΙΑ το οποίο εδρεύει στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι στο οποίο, είμαι μέλος της αρχικής ιδρυτικής ομάδας.

Το 2008 μαζί με άλλους συναδέλφους ιδρύσαμε το κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Διαγνωστικό κέντρο MEDIMALL  Ι.Α.Ε που εδρεύει στον Πύργο Αθηνών και το 2010 το  MEDICALL TOURISM ASSOCATION  GREECE  που δέχεται  περιστατικά για νοσηλεία στην Ελλάδα από όλο τον κόσμο.

Από τον Ιούνιο του 2013 ασχολούμαι στο ιατρείο με τη πρωτοποριακή μέθοδο πρόληψης του καρκίνου του μαστού με έκκριμα θηλής  το HALO breast pap test (test pap μαστού).Έχοντας ένα από τα πρώτα 5 μηχανήματα που εισήχθησαν στην Ελλάδα και το μοναδικό στην Κεντρική Ελλάδα σε συνεργασία με την έρευνα του πανεπιστημίου HARVARD.


Άρθρα